AKTUELLT

17 augusti – 2018

Ny termin yoga efter sommaren!

 

Jag har laddat min egna yogastämning med skön yoga hemma och på stranden i sommar. Älskar yoga och vad den gör med mig och mitt liv! Så nu känns det särskilt fint att välkomna till en ny termin!

En tid har jag känt att det finns övningar och meditationer som inte ingår i MEDIYOGAN som jag vill kunna delge fritt så i sommar tog jag beslutet att släppa MEDIYOGA och ge er MIN yoga. Det blir likt mediyoga med lugnet, den vänliga inställningen till dig själv och strukturen med liggande lugn i början, fysiska övningar och sen vila för att sist avsluta med en fin meditation. Det som blir nytt är guidning berikad med stämningsfulla teman som ännu mer vill hjälpa dig till dig, mer variation i de fysiska övningarna och meditationer som kan vara antingen mer ren stillhet varierat med olika fokusmeditationer eller meditationer där du personligen får upptäcka in i dig själv och söka svar på sådant du eventuellt undrar i ditt liv.

Detta kallar jag nu Mjuk-YOGA!

Torsdagar kl. 19:30-21:00

Kurs 6 ggr 30:e augusti – 4:e oktober

Pris: 1000 kr. Betalning via swish till 123 596 8300.

Yogamaterial: OBS! Pga ny lokal med brist på bra utrymme att förvara allt mitt material så behöver var och en ta med det material den vill ha till sin yoga. Du behöver mjukt underlag (tunn friktionsmatta är inte mysigt att yoga såhär lugnt på), filt och ev. kudde att sitta bekvämt på. Vill du köpa yogamaterial finns ny eller begagnad (maskintvättad) tjock ullmatta. Pris: 1000 kr för ny eller 400 kr för begagnad. Grå fleecefilt ingår. Vill du inte köpa matta med ha mjukt underlag är dubbelvikt täcke att rekommendera.

Klädsel: Gärna lång byxa och långärmat så du under passets lugna delar inte blir för kall.

Anmälan: via mail info@levelyouup.se är öppen och ett fåtal platser finns kvar.

Plats: OBS! Ny lokal (se presentation i separat inlägg!) Må bra huset i Arrie – adress:  Landsvägen 70-0, Vellinge

 

Varmt välkommen!

6:e februari 2018  Idag öppnar vi äntligen hemsidan!!!!!!!! Välkommen att läsa. Dela gärna sidan till vänner och familj som du tror är intresserade av vårt perspektiv och våra tjänster. Vi har massa mer vi skulle vilja skriva och utveckla här på hemsidan. Vi får fylla på efter hand. Nu i februari är det flera mycket spännande möten bakom kulisserna i företaget. Vi lovar att berätta så fort vi bokat.

Saknar du något på vår hemsida tipsa oss gärna! Maila oss på info@levelyouup.se. Vi vill att vår hemsida ska vara trevlig, informativ och inspirerande. Gärna snygg och lagom modern också.

 

Februari = Vabruari. En tuff månad för mångas immunförsvar. Depåer av D-vitamin fortsätter att sjunka för den som inte fyller på. Har du inte tagit tillskott rekommenderar vi att du gör det nu fram till april ut. Framförallt viktigt om du känner dig trött och lite nedstämd. Du kan testa din d-vitaminnivå via Werlabs för ca 300 kr om du vill veta hur du ligger. Vill du ha ett immunstärkande program särskilt om du fått upprepade och/eller långvariga förkylningar välkommen att boka en tid för hälsocoaching. Glöm inte D-vitamin till barnen också!

Sol för serotonin. Vi välkomnar solen som tack vare klart väder kunnat strålat extra på oss ett par dagar! Det var länge sedan. Bra för serotoninbildning. Hormonet som får oss att känna oss nöjda och må bra. Särskilt bra med extra sol för alla som blir låga på vinterhalvåret. Beröring främjar också serotoninproduktion så gosa med dina nära inkl. husdjuren extra den här tiden!

Årstid påverkar kosten. Under vintermånader dras många till att äta mer utav varm, tillagad mat. Till tyngre livsmedel och mer Comfort-Foods. Den maten är mer syrabildande än lättare rå mat. Men kanske har du känt energiskiftet som kommer i kroppen när vi går ut vintern. För dig som vill vårstäda extra i kroppen har vi laddat lagret med produkt-kit från kliniken i Florida! Mer info kommer så fort februarikylan släppt.

MEDIYOGA – några platser finns i söndagsgruppen i Vellinge. Kontakta oss för prova på eller drop-in.

Föreläsningar – Hälsoträffar. Inom kort bokar vi hälsoträffar igen som blev så uppskattade i mellandagarna. Det blir föreläsning, diskussion och fika i liten grupp i Vellinge. Teman såsom ayurveda och en nyhet! Även en meditationskväll kommer bokas.