YOGA

MJUK-YOGA

En tid har jag känt att det finns övningar och meditationer som inte ingår i MEDIYOGAN som jag vill kunna delge fritt så i sommar tog jag beslutet att släppa MEDIYOGA och ge er MIN yoga. Det blir likt mediyoga med lugnet, den vänliga inställningen till dig själv och strukturen med liggande lugn i början, fysiska övningar och sen vila för att sist avsluta med en fin meditation. Det som blir nytt är guidning berikad med stämningsfulla teman som ännu mer vill hjälpa dig till dig, mer variation i de fysiska övningarna och meditationer som kan vara antingen mer ren stillhet varierat med olika fokusmeditationer eller meditationer där du personligen får upptäcka in i dig själv och söka svar på sådant du eventuellt undrar i ditt liv.

Detta kallar jag nu Mjuk-YOGA!

Torsdagar kl. 19:30-21:00

Kurs 6 ggr 30:e augusti – 4:e oktober

Pris: 1000 kr. Betalning via swish till 123 596 8300.

Yogamaterial: OBS! Pga ny lokal med brist på bra utrymme att förvara allt mitt material så behöver var och en ta med det material den vill ha till sin yoga. Du behöver mjukt underlag (tunn friktionsmatta är inte mysigt att yoga såhär lugnt på), filt och ev. kudde att sitta bekvämt på. Vill du köpa yogamaterial finns ny eller begagnad (maskintvättad) tjock ullmatta. Pris: 1000 kr för ny eller 400 kr för begagnad. Grå fleecefilt ingår till beg. matta. Vill du inte köpa matta med ha mjukt underlag är dubbelvikt täcke att rekommendera.

Klädsel: Gärna lång byxa och långärmat så du under passets lugna delar inte blir för kall.

Anmälan: via mail info@levelyouup.se är öppen och ett fåtal platser finns kvar.

Plats: OBS! Ny lokal (se presentation i separat inlägg!) Må bra huset i Arrie – adress:  Landsvägen 70-0, Vellinge

Varmt välkommen!

 

 

MEDIYOGA

 

”MEDIYOGA är något alldeles speciellt! Jag slutar aldrig förundras över hur det enkla vi gör på passen kan ge sådana resultat. Vi människor har verkligen sprungit ifrån oss själva!

Möt dig själv och din hälsa på yogamattan. Med hela min kärlek till allt vad yogan står för och gett mig vill jag guida dig till vad den kan göra för dig!

MEDIYOGA ger absolut fysiska effekter såsom att mjuka upp stelheter men också mycket mer inom det mentala, emotionella, spirituella och sociala. Var individ får ofta precis de delar den behöver.”

/Jessica

 

MEDIYOGA – en medicinsk yoga

Du kan MEDIYOGA för de sköna stunderna eller för att hjälpa vid ohälsa.

Passen hålls i lugn miljö, belysningen är dämpad med tända ljus och vacker musik. Du guidas av instruktören med mjuk röst. Du gör övningarna utifrån din förmåga. Alla övningar visa även med anpassningar. Övningarna görs främst sittande och liggande på mjuk tjock matta i ull. Mattor, filtar och en del kuddar finns. Även stolar vid behov.

Alla pass innehåller

  • Djupandning – liggande
  • Fysiska övningar mjukt utförda
  • Djupavslappning – liggande
  • Meditation

 

MEDIYOGA vid ohälsa

MEDIYOGA har visat resultat vid många olika typer av ohälsotillstånd såsom stress, utmattning, sömnsvårigheter, huvudvärk/migrän, oro/ångest, avvikande blodtryck, värk, inflammation, hormonell obalans, hjärtfel, ryggproblem, cancer mm. I Level you up har vi sett massa fina viktiga resultat och det finns även dokumenterad i MEDIYOGA Sveriges egna forskningsstudier på Karolinska institutet och Sahlgrenska samt internationellt. Se mer på www.mediyoga.se. På över 160 vårdenheter i Sverige remitteras idag patienter att gå på Mediyoga som behandling. På många håll kan man få mediyoga utskrivet på recept av sin läkare. Mediyoga får bara ledas av utbildade mediyogainstrukötrer som även har basmedicinsk kompetens.

MEDIYOGA är terapeutiskt utformad. Framtagen att aktivera och stärka kroppens återhämtande system. Kroppen har en naturlig förmåga att läka och balansera sig. Det aktiveras när vi kommer ner i varv i kropp och sinne och andas rätt. Därav kan samma pass ge deltagare helt olika hälsovinster. Kroppen vet var den ska läka. Det vi behöver göra är att ställa oss ur vägen. Sluta göra, varva ner så den kan få jobba. Återhämtning är inte bara fysisk – mediyogan påverkar alla aspekter av individen. Vi är en helhet av alla våra delar.

 

Vårterminen 2018

Instruktör Jessica har själv yogat sedan 2005. Främst hatha, bikram och MEDIYOGA. Att alla deltagare att komma i bättre kontakt med sig själv och hitta fin närvaro ligger särskilt varmt om hjärtat. Meditation är ett område Jessica har fördjupat sig särskilt inom. Dessa delar är både skönt och vackert samtidigt otroligt kraftfullt för ett bättre liv i nuet och framåt. När man kan höra sig själv inuti kan man också välja bättre i smått och stort.

Relaterat Yogan har också mycket fint att lära oss om människan och livet (obundet till religion). Yogisk filosofi, CHAKRA och Ayurveda är ämnen inom livskunskap som du kan höra om på våra föreläsningar.