Samtal

 

”Samtal är en väldigt fri och fin form av tjänst LEVEL YOU UP erbjuder!

Att få tid i lugn och ro att tala om det man bär på i den ordning det kommer och de känslor och tankar som är inblandade kan vara otroligt frigörande. En fin start på att börja må och fungera bättre. Många av dem jag hjälper individuellt börjar ofta med ett samtal. Utifrån det hittar vi sen vilken tjänst personen behöver på sin väg. Ibland har några samtal i sig räckt. 

 

Plats Var passar det bäst? Jag kan komma ut, ta emot hos mig (Vellinge/Malmö), på promenad eller via telefon/videosamtal. Ange önskemål i din bokning. 

Pris 600 kr för fysiskt möte 60 min eller 500 kr via telefon 60 min.

Bokning info@levelyouup.se eller 0703 – 97 56 53

 

Jessica är beteendevetare sedan 2004, är utbildad och lång erfaren från arbete med livsstilsförändring och mental träning (2010) samt är diplomerad coach (2017). Brukar uppskattas för förmåga att förstå och se personer och vad de är i för situation. Snappa upp styrkor och intressen och ha pigg nyfiken energi in i framtiden och till det som personer bär inom sig som de ännu inte ser och utvecklat. 

”Samtal är ett så mjukt och fint sätt att hjälpa andra. Vi behöver andra människor. Att någon är där. Sitter bredvid när vi tänker och känner, när vi försöker förstå och letar efter en väg vidare. En människa som stängt av sin telefon, som struntar i sig själv och sina kloka råd en stund. Som lyssnar, ställer frågor som får en att tänka till. Som kan trösta, sitta lugn men också sätta stopp när man går för långt, säg förklara mer när det bli rför otydligt och knuffa på när man fastnar eller inte vågar. I samtal finns så fint utrymme för mig att vara både medmänniska och professionell. Underskatta inte att börja din förändring med att boka ett samtal. Vi kan först behöva veta mer om vad det handlar om innan vi börjar insatser att förändra. Undersöka och klargöra är viktiga delar. man kan få ur sig en del känslor som kan grumla synen.”

/ Jessica