Samtal

 

”Samtal är en väldigt fri och fin form av tjänst vi är stolta och glada att erbjuda!

Du får tid i lugn och ro att tala om det du önskar.

 

Var vill du prata?

  • Fysiskt möte i Vellinge eller Malmö – Slottsstaden. Vi tar emot i lugna fina lokaler. Vill du hellre boka samtal på café eller under promenad exempelvis vid stranden så går det också bra.
  • Samtal på distans via telefon eller Skype där du kan sitta bekvämt hemma eller i annan miljö.

Pris: 600 kr för fysiskt möte 60 min eller 500 kr via telefon 60 min.

Boka via mail info@levelyouup.se eller ring oss 0703 – 97 56 53.

 

Utbildning, erfarenhet och person

Jessica som erbjuder samtal i Level you ups verksamhet är av många en mycket uppskattad person att prata med.

Utbildningsmässigt är hon beteendevetare sedan 2004, är utbildad och erfaren från arbete med livsstilsförändring och mental träning (2010) samt är diplomerad coach (2017). Hon uppskattas för sin förmåga att verkligen förstå, se och höra människor. Se vad de är i för situation, vad som passar dem och vart de är på väg. Att bekräfta, erbjuda perspektiv och ställa frågor som hjälper vidare är också sådant många uttryckt särskild uppskattning för.

Hon har ingått i en mängd sociala sammanhang i såväl arbete som privat. Är en mycket social person som träffat många olika typer av människor. Se mer om bakgrund på hemsidans sida som heter om.

Som person är Jessica själv omtänksam, har stor förståelse för känslor, är nyfiken, öppen, icke-dömande, driven, energirik och optimistisk. Många känner både att de kan slappna av och prata öppet och få igång fin egen energi i möte med henne.

Naturligt söker många sig att prata med Jessica oavsett ålder och likaså söker sig Jessica till samtal med andra. På hemsidans sida omdömen ska vi delge en del av alla de fina ord Jessica fått som feedback om samtal från sina kunder genom åren.

Jessica arbetar även med samtal internationellt på engelska via Skype.

Arbetet med samtal sker under tystnadsplikt. Om vi uppfattar dig behöva annan professionell hjälp än vi kan erbjuda kommer vi tipsa dig vart du kan vända dig.

 

Citat

”Samtal är ett så fint sätt att mötas som ger så mycket. Vi behöver andra. Att någon är där när vi tänker och känner, söker förstå och söker väg vidare. En människa som stängt av sin telefon, en bra, levande och närvarande person som kan lyssna, ställa frågor och kanske ge några kloka råd. Så vill jag att andra ska finnas för mig. Så vill jag finnas för andra. Som medmänniska och professionell.”

/ Jessica

”Att arbeta med samtal är en så fantastisk sak. Jag vet inte vad personen jag möter vill prata om, vad den kommer att ta upp eller vart vårt samtal kommer hamna. Jag älskar den känslan att bli fullt närvarande och få höra personers berättelse, få ställa de frågor som jag spontant undrar. Att det ofta hjälper personen själv när vi reder ut när det blir otydligt. Hur hela den själv ofta blir tydligare. Och när vi kommer till de där punkterna hur kändes det och vad tänker du nu eller men vad vill du då? Spänningen hänger i luften och att se och mjukt leda den andre mot mer ljus, klarhet, ro och kraft det är ett av de finaste mest speciellt arbete som finns.”

/ Jessica

 

Välkommen att boka tid för samtal!